2009. gada 6. sept.

Divas nedeljas:

Sovakar nosledzas otra nedelja, ko esmu pavadijusi te. Sobrid ta domajot, nenak prata nekas, kas raditu negativu iespaidu par shejieni un velmi doties prom. Atgriezties Latvija sobrid vel negribu, jaa, gribas redzet visus miljos, bet sheit ir ljoti labi. Ari sheit ir kriza, bet to nevar redzet cilveku sejaas. Cilveki sheit ir atsaucigi un draudziigi. es nedomaju, ka to ietekmee dzives limenis, tie vienkarshi ir pashi cilveki. lai cik gruti ietu, vinji tomer, netisham pagruzhot, atvainosies un pasmaidiis, vinji pashi pienaks klaat, ja redzes kadu citigi lasot ielu nosaukumus un peetot karti apvaicaties, vai var ka palidzet, autobusa soferis tev uzsmaidiis un palidzes atrast pieturu, kura jakapj araa, lai butu vistuvak majas, un ja maja ir pa celjam, pieturees pie taas, mazajos veikalos pardeveji ne tikai sasveicinaasies, bet ari atvadiisies novelot jauku dienu, dzirdot tavu akcentu, pajautas no kurienes esi, ka esi te iejuties un noveles veiksmi....
Tdi mazi sikumi, kas padara apmeshanos sheit vieglaaku.

Vakar biju Manchesteraa. Daudz neko neredzeju, ierados diezgan velu, jo ilgi mekleju kadu, kas izmitinaas - pati jau vainiga, pedejajaa briidii. Atradas viens puisis, kuru biju jau sakontaktejusi esot LV, jo vinjsh dzivoja Varingonaa. beigas bijam devinji cilveki - vinjsh Sems, vinja dzivokljabiedrene Ilona, drausg Nai un pieci beljgji. Jautrs vakarinsh, atveda sodien mani majas ar mashiinu, sarunajam tikties veel - gan Sems, gan Ilona tagad varetu skaitiities mani pirmie un pagaidaam vieniigie draugi te, tachu tadu bus daudz!

vel es emsu apradusi ar aso edienu un kas ir jauki, veikala noperkamajiem produktiem gandriz visiem ir virsu rakstis, vai ir vegetaars. tas ljoti noder, jo, piemeram, sorit gribejas est un es neesmu parlieicnata par savam anglju valodas zinashanam, lai saprastu visas sastavdaljas salatu traucinjam.

Rit sakas darba nedelja, atkal daudz drebju, ko gludinaat, un jaceljas agri, tapec tulit iesu guleet jau.

Sveiciens mammai, tetim, masai, bralim, vecmammai un vectetinjam, litantei un janjonkulim, laurai un ojaram, evitai, paulai un ievai un visiem parejajiem!

Nav komentāru: