2009. gada 6. dec.

have yourself a merry little christmas

Labdien! Šogad karstvīna un karsto sulu vietā dzeru visādus coldrex-veidīgos. Laikam šis gads iezīmējas ar tādu slimīgu nokrāsu – visi apkārt paspējuši izslimoties. Šodien otrā advente, man deg svecīte uz galda, vakarā taps Ziemassvētku kartiņas un manā istabā ir silts miers. Atkal un atkal pārliecinos, cik ļoti svarīga man ir ģimene un cik ļoti es priecājos, ka neesmu piedzimusi, piemēram, šajā. Tas, ka te bērni dabon pilnīgi visu un uzreiz, pavisam noteikti neatspēko valodšo gaisotni. Nākamnedēļas nogalē būs jāaizbrauc uz Liverpūli noķert kādu Ziemassvētku sajūtu, jāizstaigā tirdziņš un jādabon kāda piparkūka.
Neskatoties uz to, ka āra ir decembris, te joprojam ir diezgan zaļš. Māju dzīvžogi veidoti no zaļiem platlapjiem, kas zaļo visu gadu, zāle joprojam zaļa un vien pāris rītus ir redzēta salna. Ja neskatās uz augšu – uz lielajiem kokiem un krūmiem, kam lapas nobirušas, oktobris no decembra īpaši neatšķiras. Vienīgi ir palicis vējaināks un veikalos ir salavecīši, dažas mājas jau ir tikušas pie lampiņām, tacu pagaidam vēl nv ļoti izteikti tas. Ceru, ka būs lielāka Ziemassvētku pasaka te. Šitais rajons jau ir tāds turīgo, domāju, ka sagaidīšu kaut ko grandiozāku, lai varētu pabildēt nakamā gadā kartiņām. Mūsu mājā eglītes nebūs un arī citu svētku atribūtiku nemanu. Ja man tomēr izdomās samaksāt par Šreja pieskatīšanu, tad nopirkšu Asdā sev eglīšu rotājumus kā spoguļbumbas un sakarināsu uz gultas, lai vakarā, iededzot naktslampiņu, rodas svētku noskaņa ;)

PS-ieskaties zimulisunota.lv un atrod kaut ko sev, savam draugam, radu bērnam dāvanai vai noķer iedvesmu un aprīkojumu ziemassvētku kartiņu gatavošanai!

Nav komentāru: